تجهیزات شبکه چیست؟ راهنمای خرید تجهیزات شبکه
امروزه به علت کاربرد بسیار گسترده اینترنت و شبکه در جامعه کنونی، به طور معمول اکثر افراد از شبکه استفاده میکنند. اما سوالی که مطرح میشود این است که شبکه و تجهیزات شبکه چیست و چند نوع دارد؟ ابزار مورد نیاز راه اندازی یک شبکه چیست؟ هنگام خرید رایانه جدید، اولین کاری که احتمالاً سعی میکنید انجام دهید، اتصال به اینترنت است. برای انجام این کار، شما یک اتصال به روتر یا مودم خود برقرار میکنید، دادهها را از اینترنت دریافت میکند و سپس آنها را به کامپیوتر منتقل میکند. حال از این تعریف میخواهیم به تعریف شبکه و درنهایت خرید تجهیزات شبکه برسیم که ارتباطی مستقیم با این موضوع دارد.
شبکه (Network) چیست ؟
در حالت عمومی و کلی به مجموعهای از کامپیوترها، نرم افزارها و سخت افزارهایی که به هم متصل هستند و موجب ارتباط گرفتن کاربران با هم میشوند، شبکه میگویند. در فناوری اطلاعات، شبکه به عنوان اتصال حداقل دو سیستم رایانهای توسط کابل یا اتصال بیسیم تعریف میشود. سادهترین شبکه، ترکیبی از دو کامپیوتر است که توسط کابل به هم متصل میشوند. این نوع شبکه را شبکه نظیر به نظیر مینامند. در این شبکه سلسله مراتبی وجود ندارد و هر دو عضو شبکه از امتیازات برابر برخوردارند. هر رایانه به دادههای دستگاه دیگر دسترسی دارد و میتواند منابعی مانند فضای دیسک، برنامهها یا دستگاههای جانبی (چاپگرها و غیره) را به اشتراک بگذارد.
مزایای استفاده از شبکه چیست ؟
- استفاده از شبکه و خرید تجهیزات شبکه موجب استفاده از منابع مشترک اعم از اطلاعات، سخت افزار و نرم افزار میشود.
- استفاده از شبکه موجب حذف محدودیتهای جغرافیایی میشود.
- از مزایای استفاده از شبکه میتوان به تبادل سریعتر و دقیقتر اطلاعات اشاره کرد.
- استفاده از شبکه سبب صرفه جویی در هزینهها اعم از هزینههای مالی و زمانی و منبعی میشود.
- موضوع دیگری که در استفاده از شبکه بسیار مهم است، مسئله افزایش امنیت است.
- ارتباط و در دسترس بودن دادهها را افزایش میدهد.
- امکان اشتراک گذاری منابع و دادهها را فراهم کرده و این فرآیند را سادهتر میکند.
- بسیار انعطافپذیر بوده و قابلیت بیشتر کارهای درون شبکهای را دارد.
- از نظر هزینهای، مناسب و معقول است.
- ظرفیت ذخیره سازی را افزایش میدهد.
البته که قطعا معایبی به همراه دارد اما مزایای آن بر معایبش برتری داشته و بیشتر است. پس ارزش استفاده و به کار بردن را دارد.
دسته بندی شبکههای کامپیوتری از نظر پیکربندی
قبل از خرید تجهیزات شبکه باید تمام اطلاعات مهم را در زمینه شبکهها کسب کنیم. شبکه های کامپیوتری از نظر پیکر بندی به دو نوع Client / Server و Peer-To-Peer تقسیم میشوند:
پیکر بندی نوع Client / Server
منظور از پیکر بندی کلاینت سرور یا همان سرور و کاربر، قراردادن منبع است. به این معنی که یک یا چند کامپیوتر به عنوان سرویس دهنده (سرور) برای اشتراک منابع و فایلها قرار میگیرند. در شبکههای بزرگتر مانند شبکههای سازمانی، سرور معمولاً یک رایانه مرکزی است. این رایانه منحصراً برای اجرای نرم افزارها و سرویسهای ویژه سرور و نه برنامهها و برنامههای منظم، استفاده میشود. سرور باید به طور مداوم کار کند، در حالی که سایر رایانهها (کلاینتها) میتوانند خاموش شوند.
سرور و سرویس گیرنده در این شبکه به همراه تجهیزات شبکه، مبتنی بر سرور به شرح زیر با هم ارتباط برقرار میکنند:
کاربر ابتدا درخواستی را به سرور ارسال میکند؛ سرور درخواست را ارزیابی میکند و سپس پاسخ را منتقل میکند. در این مدل، مشتری همیشه به سرور متصل میشود اما برعکس آن صادق نیست.
پیکر بندی نوع Peer-To-Peer
منظور از Peer-To-Peer این است که هر کاربر میتواند فایلها را با دیگران بدون نیاز به سرور به اشتراک بگذارد. در سادهترین شکل، شبکه peer-to-peer (P2P) هنگامی ایجاد میشود که دو یا چند رایانه شخصی به هم متصل شده و منابع را بدون عبور از یک رایانه جداگانه از سرور به اشتراک بگذارند. شبکه P2P میتواند یک اتصال موقت باشد. چند کامپیوتر برای انتقال پروندهها از طریق Universal Serial Bus متصل میشوند. شبکه P2P همچنین میتواند زیرساختی دائمی باشد که دوازده کامپیوتر را در یک دفتر کوچک از طریق سیمهای مسی به هم متصل میکند. یا شبکه P2P میتواند شبکهای در مقیاس بسیار بزرگتر باشد که در آن پروتکلها و برنامههای ویژه، روابط مستقیمی بین کاربران از طریق اینترنت برقرار میکنند.
دسته بندی انواع شبکه از لحاظ مقیاس جغرافیایی به چه نحوی است؟
روشی برای دسته بندی انواع معماریهای موجود در شبکههای کامپیوتری، طبقه بندی بر اساس وسعت و مقیاس این شبکهها است. عبارت “صنعت شبکه” یا “Networking Industry” تقریبا به هر نوع معماری موجود از شبکههای محلی گفته میشود. که رایج ترین آنها را نام میبریم.
LAN: Local Area Network
WLAN: Wireless Local Area Network
WAN: Wide Area Network
MAN: Metropolitan Area Network
SAN: Storage Area Network, System Area Network, Server Area Network, or sometimes Small Area Network
CAN: Campus Area Network, Controller Area Network, or sometimes Cluster Area Network
PAN: Personal Area Network
DAN: Desk Area Network
تمامی مواردی که تا اینجا درمورد آن صحبت کردیم جهت دریافت اطلاعات بیشتر و پیش زمینه بوده است. اما مبحث اصلی ما پیرامون تجهیزات شبکه، نحوه خرید تجهیزات شبکه و در نهایت تجهیزات فیبر نوری است. پس اگر به دنبال کسب اطلاعات در این زمینه هستید، همچنان با ما همراه باشید…
تجهیزات شبکه چیست؟
به مجموعه ابزارها و تجهیزات مورد استفاده به منظور راه اندازی یک شبکه رایانهای تجهیزات شبکه گفته میشود. دستگاههای شبکه یا سخت افزار شبکه، دستگاههای فیزیکی هستند که برای ارتباط و تعامل بین سخت افزار در شبکه رایانهای مورد استفاده قرار میگیرند.
انواع مختلفی از تجهیزات شبکه را میتوان در مراکز داده ابری استفاده کرد. سرورها شامل کارتهای رابط شبکه (NIC) هستند که برای تهیه پردازندههای سرور با پورتهای اترنت خارجی استفاده میشوند. این NICها برای اتصال سرورها به سوئیچهای شبکه از طریق کابلهای داده و تجهیزات فیبر نوری استفاده میشوند. اصطلاح سوئیچ به طور کلی برای تجهیزاتی استفاده میشود که دادهها را با استفاده از اطلاعات سرآیند لایه 2 ارسال میکند. گاهی اوقات، ممکن است از یک سوئیچ اترنت به عنوان پل اترنت نیز یاد شود و میتوان از این دو اصطلاح به جای یکدیگر استفاده کرد. اصطلاح روتر به طور کلی برای تجهیزاتی استفاده میشود که دادهها را با استفاده از اطلاعات هدر لایه 3 ارسال میکند. هر دو سوئیچ و روتر ممکن است در شبکههای مرکز داده ابری بزرگ، مورد استفاده قرار گیرند. در برخی موارد، سوئیچهای اترنت میتوانند از مسیریابی لایه 3 پشتیبانی کنند.
درحالت کلی و معمول این تجهیزات به دو دسته زیر دسته بندی میشوند:
- تجهیزات فعال یا اکتیو (active network)
- تجهیزات غیرفعال یا پسیو (passive network)
هر ابزار مورد استفاده و خرید تجهیزات شبکه، حتما در زمره دو دسته بندی بالا قرار میگیرند. یعنی تجهیزات شبکه یا تجهیزات پسیو هستند یا تجهیزات اکتیو. در هر صورت اگر قصد خرید تجهیزات شبکه هم داشته باشید، بر شما واجب است که این اطلاعات را حتما کسب کنید.
تجهیزات شبکه اکتیو چیست؟
به تجهیزاتی که برای انتقال اطلاعات و دیتا در شبکه به جریان الکتریکی برق نیاز دارند، تجهیزات اکتیو یا فعال گفته میشود. پس طبق تعریف فوق در یک شبکه کامپیوتری به قطعاتی که معمولاً به برق متصل شده و در تولید، هدایت و یا تقویت سیگنالها نقش دارند و در اصطلاح به خودی خود فعالیت دارند، قطعات « فعال » یا Active میگویند.
تعریف تخصصی تر از شبکه اکتیو
شبکه اکتیو، شبکهای است که در آن گرهها برای انجام عملیات سفارشی روی پیامهایی که از گره عبور میکنند، برنامه ریزی شدهاند. به عنوان مثال، یک گره میتواند برنامه ریزی یا سفارشی سازی شود تا اطلاعات را براساس درخواست یک کاربر شخصی اداره کند یا اطلاعات چند پخشی را متفاوت از بستههای دیگر اداره کند.
انتظار میرود، رویکردهای فعال شبکه به ویژه در شبکههای کاربران موبایل از اهمیت بالایی برخوردار باشند. “بستههای هوشمند” از زبان توصیف خود استفاده میکنند که اجازه میدهد انواع جدیدی از اطلاعات را درون یک بسته حمل و توسط گرهای کار کنند.
انواع دستگاههای اکتیو شبکه عبارت است از:
- هاب
هاب چندین دستگاه شبکه رایانهای را به یکدیگر متصل میکند. همچنین به عنوان تکرار کننده عمل میکند زیرا سیگنالهایی را که پس از طی مسافتهای طولانی از طریق کابلهای اتصال خراب میشوند، تقویت میکند. هاب، سادهترین در خانواده تجهیزات شبکه یا تجهیزات فیبر نوری جهت اجرای فیبر نوری است زیرا اجزای LAN را با پروتکلهای یکسان متصل میکند.
از یک هاب میتوان هم برای دادههای دیجیتال و هم برای دادههای آنالوگ استفاده کرد، به شرطی که تنظیمات آن پیکربندی شده باشد تا برای قالب بندی دادههای ورودی آماده شود. به عنوان مثال، اگر دادههای ورودی در قالب دیجیتال باشند، هاب باید آنها را به صورت بسته انتقال دهد. با این حال، اگر دادههای ورودی آنالوگ باشند، هاب آن را به صورت سیگنال منتقل میکند.
هاب توابع فیلتر کردن یا آدرس دهی بستهها را انجام نمیدهد. فقط بستههای داده را به همه دستگاههای متصل، ارسال میکند. هاب در لایه فیزیکی، مدل اتصال سیستمهای باز (OSI) فعالیت میکند. دو نوع هاب وجود دارد: تک پورت و چندگانه.
- سوییچ
سوئیچها به طور کلی، نقش هوشمندانهتری نسبت به هاب دارند. سوئیچ یک دستگاه چند پورتی است که باعث بهبود کارایی شبکه میشود. سوئیچ، اطلاعات مسیریابی محدودی را در مورد گرههای شبکه داخلی حفظ میکند و به شما امکان اتصال به سیستمهایی مانند هاب یا روتر را میدهد. رشتههای LAN معمولاً با استفاده از سوئیچ متصل میشوند. به طور کلی، سوئیچها میتوانند آدرس سخت افزاری بستههای ورودی را بخوانند تا آنها را به مقصد مناسب منتقل کنند.
استفاده از سوئیچها به دلیل قابلیت مدار مجازی، کارایی شبکه را روی مراکز یا روترها بهبود میبخشد. سوئیچها همچنین امنیت شبکه را بهبود میبخشند زیرا بررسی مدارهای مجازی با مانیتورهای شبکه دشوارتر است. میتوانید سوئیچ را به عنوان وسیلهای در نظر بگیرید که دارای بهترین قابلیتهای روتر و هاب به صورت توأم است. یک سوئیچ در تجهیزات شبکه میتواند در لایه Data Link یا در لایه Network مدل OSI کار کند. سوئیچ چند لایه، سوئیچی است که میتواند در هر دو لایه کار کند، به این معنی که میتواند هم به عنوان یک سوئیچ و هم به عنوان روتر کار کند. سوئیچ چند لایه وسیلهای با کارایی بالا است که از پروتکلهای مسیریابی مشابه روترها پشتیبانی میکند.
- روتر
روترها با ترسیم مسیری از دستگاههای شبکه بهم پیوسته با استفاده از توپولوژیهای مختلف شبکه، به انتقال بستهها به مقصد خود کمک میکنند. روترها دستگاههای هوشمندی هستند و اطلاعات مربوط به شبکههایی را که به آنها متصل هستند، ذخیره میکنند. اکثر روترها را میتوان پیکربندی کرد تا به عنوان فایروالهای فیلتر کننده بسته عمل کنند و از لیستهای کنترل دسترسی (ACL) استفاده کنند. روترها، همراه با واحد خدمات کانال / واحد خدمات داده (CSU / DSU)، همچنین برای ترجمه از قاببندی LAN به قاببندی WAN استفاده میشوند. این مورد ضروری است زیرا شبکههای LAN و WAN از پروتکلهای مختلف شبکه استفاده میکنند. اینگونه، روترها به عنوان مسیریابهای مرزی شناخته میشوند. آنها به عنوان اتصال خارجی LAN به WAN عمل میکنند و در مرز شبکه شما کار میکنند.
- بریج یا پل
پلها برای اتصال دو یا چند میزبان یا بخش شبکه به یکدیگر استفاده میشوند. نقش اساسی بریجها در معماری شبکه، ذخیره و انتقال فریمها بین بخشهای مختلفی است که بریج به هم متصل میکند. آنها از آدرسهای سخت افزاری کنترل دسترسی رسانه (MAC) برای انتقال فریمها استفاده میکنند. با مشاهده آدرس MAC دستگاههای متصل به هر بخش، پلها میتوانند دادهها را هدایت کنند یا از عبور آنها جلوگیری کنند. از پلها میتوان برای اتصال دو LAN فیزیکی به یک LAN منطقی بزرگتر نیز استفاده کرد.
- درگاه
درگاهها به طور معمول در لایه های Transport و Session از مدل OSI کار میکنند. در لایه حمل و نقل و بالاتر، پروتکلها و استانداردهای بیشماری از فروشندگان مختلف وجود دارد. از درگاهها برای مقابله با آنها استفاده میشود. آنها امکان ترجمه بین فناوریهای شبکه مانند اتصال سیستم باز (OSI) و پروتکل کنترل انتقال / پروتکل اینترنت (TCP / IP) را فراهم میکنند. به همین دلیل، درگاهها دو یا چند شبکه مستقل را به هم متصل میکنند و هرکدام با الگوریتمهای مسیریابی، پروتکلها، توپولوژی، سرویس نام دامنه و روشها و سیاستهای مدیریت شبکه این کار را انجام می دهند.
- مودم
مودمها (تعدیل کنندهها – دمولاتورها) برای انتقال سیگنالهای دیجیتالی از طریق خطوط تلفنی آنالوگ هستند. بنابراین، سیگنالهای دیجیتال توسط مودم به سیگنالهای آنالوگ با فرکانسهای مختلف، تبدیل میشوند و در محل دریافت به مودم منتقل میشوند. مودم گیرنده تغییر شکل معکوس را انجام میدهد و خروجی دیجیتالی را به دستگاه متصل به مودم که معمولاً رایانه است، ارائه میدهد. دادههای دیجیتال معمولاً از طریق رابط استاندارد صنعت، RS-232 به مودم از طریق یک خط سریال منتقل میشوند. بسیاری از شرکتهای تلفنی، خدمات DSL را ارائه میدهند و بسیاری از اپراتورهای کابل از مودمها به عنوان پایانههای پایانی برای شناسایی کاربران خانگی و شخصی استفاده میکنند. مودمها روی هر دو لایه Physical و Data Link فعالیت دارند.
- تکرار کننده (Reapeter)
تکرار کننده یا همان ریپیتر، وسیلهای الکترونیکی است که سیگنال دریافتی را تقویت میکند. شما میتوانید تکرار کننده را وسیلهای تصور کنید که یک سیگنال را دریافت میکند و آن را در سطح بالاتر یا توان بالاتر انتقال میدهد تا سیگنال بتواند مسافت بیشتری، بیش از 100 متر را برای کابلهای LAN استاندارد پوشش دهد. تکرارکنندهها روی لایه فیزیکی کار میکنند.
- نقطه دسترسی
در حالی که یک نقطه دسترسی (AP) از نظر فنی میتواند شامل اتصال سیمی یا بی سیم باشد، اما معمولاً به معنای یک دستگاه بیسیم است. یک AP در لایه OSI دوم، لایه Data Link کار میکند و میتواند به عنوان پلی متصل به شبکه استاندارد سیمی به دستگاههای بیسیم یا به عنوان روتر انتقال داده از یک نقطه، دسترسی به نقطه دیگر را انجام دهد.
تجهیزات شبکه پسیو چیست ؟
برخلاف تجهیزات شبکه اکتیو، این نوع تجهیزات بدون نیاز به توان الکتریکی برق قابلیت عملکردی دارند. تجهیزات پسیو Passive به مجموعه تجهیزاتی در شبکه اطلاق میشود که در واقع روی آنها هیچ عملی انجام نمیپذیرد و فقط نقش زیرساختی جهت انتقال و عبور اطلاعات و دیتا را دارند.
اگر بخواهیم این تعریف را به صورت عامیانهتر بیان کنیم به این صورت است که تجهیزاتی که نیاز به جریان برق برای کارکرد خود ندارند جزء تجهیزات پسیو شبکه حساب میشوند. این ابزار لازمه ایجاد یک شبکه است.
رسانه انتقال در شبکه چه کابل مسی باشد و یا کابل فیبر نوری جزء تجهیزات پسیو شبکه محسوب میشوند.
راهنمای خرید تجهیزات شبکه
اکثر افرادی که قصد خرید تجهیزات شبکه را دارند، هنگام انتخاب گزینه با کیفیت، دچار سردرگمی میشوند و نمیتوانند خرید مناسبی داشته باشند. بر همین اساس، ما سعی داریم در ادامه یک راهنمای خرید تجهیزات شبکه به شما ارائه دهیم تا بتوانید با کمک گرفتن از آن، بهترین انتخابها را داشته باشید.
- هاب و سوئیچ به عنوان اصلی ترین تجهیزات شبکه شناخته شدهاند و خرید آنها به صورت مرغوب اهمیت زیادی دارد. بنابراین سعی کنید کارکرد هر کدام را به خوبی مورد بررسی قرار دهید و از عملکرد صحیحشان اطمینان حاصل نمایید.
- به طور معمول شما باید با توجه به تعداد کاربرانی که قرار است از شبکه استفاده کنند، تعداد پورت مناسب را انتخاب نمایید. برای بررسی این موضوع بهتر است با کارشناسان این حوزه مشورت کنید.
- حین انتخاب کردن تجهیزات شبکه به قابلیتهای کنترلی دستگاه دقت کافی داشته باشید، زیرا سوئیچها قابلیتهای کنترلی متفاوتی دارند و شما باید براساس نیاز و همچنین بودجهتان، مناسبترین گزینه را پیدا کنید.
- سرعت سوئیچ و هاب نیز از اهمیت بالایی برخوردار هستند که نباید آنها را نادیده گرفت. در اصل باید دستگاهی را خریداری نمایید که سرعتهای بالای شبکه را به راحتی ساپورت کند.
- موقع خرید روتر حتما به فرکانس باند توجه داشته باشید و سراغ باندهایی بروید که با شبکه شما متناسب هستند. به طور کلی برای یک شبکه بزرگ به باندهای 5 گیگاهرتزی و برای یک شبکه کوچک، به باندهای 2.4 گیگاهرتزی نیاز خواهید داشت.
- سرعت روترها را با دقت بالا در نظر بگیرید و موقع خرید تجهیزات شبکه حتما از داشتن امنیت آنها نیز مطمئن شوید.
- کابلهای شبکه و پچ کورد به طور کلی اسکلت شبکه را تشکیل میدهند و از این جهت باید به درستی آنها را انتخاب نمایید. توجه داشته باشید انتخاب کابل بیکیفیت و نامناسب، در عملکرد تمام شبکه اختلال ایجاد میکند و ممکن است باعث ایجاد برخی مشکلات شود.
- یکی دیگر از مهم ترین نکاتی که باید حتما موقع خرید کابل شبکه به آن ها توجه داشته باشید، جنس هسته کابل شبکه است. کابلهای مسی به عنوان بهترین نوع کابل شبکه از لحاظ طول انتقال اطلاعات و کیفیت شناخته شدهاند و میتوانند به راهاندازی شبکهای عالی به شما بسیار کمک کنند.
- حتما اندازه کابلها را در نظر بگیرید و سراغ کابلهایی که بیش از حد بلند یا بیش از حد کوتاه هستند، نروید.
- توجه داشته باشید برخی کابلها دارای عایق حرارتی هستند و برای کابل کشی در مناطق گرم میتوانند بسیار مناسب باشند.
- جنس روکش کابل هم اهمیت زیادی دارد و اگر میخواهید که در مدت زمانی سریع دچار فرسودگی و آسیب نشوند، باید سراغ گزینههایی با کیفیت عالی بروید.
- کسانی که برای خرید تجهیزات شبکه بدون آگاهی اقدام میکنند، در مدت زمانی کوتاه دچار پشیمانی خواهند شد. به همین دلیل تحت هیچ شرایطی نسبت به جنس پچ کورد بیتوجه نباشید و از گزینههایی که دارای بدنه فلزی هستند، بهره بگیرید تا در محیطهای نامساعد با شرایط محیطی مرطوب، صدمه نبینند.
- ظرفیت، مقاومت، دوام و کیفیت ترانکینگ یا داکت را هم در نظر بگیرید و موقع خرید آنها را چک کنید.
- بیشتر سراغ رکهای فن دار بروید تا تجهیزات داخل آن هنگام کار خیلی داغ نشوند و شما هم بتوانید بدون محدودیت از دادههای شبکه استفاده کنید و خیلی راحت اطلاعات خود را انتقال دهید.
- هر کدام از تجهیزات شبکه دارای ویژگیهای خاص مربوط به خود هستند و شما باید جنس قطعات داخلی و بدنه آنها را به طور جداگانه بررسی نمایید و متناسب با محل مورد نظر یا شبکهتان آنها را انتخاب کنید.
- قبل از این که اقدام به خرید این تجهیزات کنید، به خوبی با ویژگیهای هر کدام از تجهیزات مورد نیاز شبکه آشنا شوید و سپس تصمیم نهاییتان را بگیرید.
- در صورتی که تجربه کافی برای خرید تجهیزات شبکه را ندارید، توصیه میشود بدون آگاهی اقدام به تهیه کردن لوازم مختلف نکنید و حتما از افراد باتجربه در این زمینه بخواهید تا شما را راهنمایی کنند.
- برای خرید تجهیزات پسیو یا اکتیو نباید به صورت خودسرانه عمل کنید زیرا همان طور که گفته شد، هر کدام از این تجهیزات، دارای عملکرد مختلفی هستند و برای کاری طراحی شدهاند.
- از دیگر نکات مهمی که بهتر است آن را نادیده نگیرید، انتخاب مراکز معتبر برای خرید است. از این رو سعی کنید برای خرید، سراغ مراکزی که از اعتبار کافی برخوردار نیستند نروید.
- برای خرید کابلهای فیبر نوری از گزینههایی که دوام بالایی دارند، بهره بگیرید زیرا این کابلها نقش مفیدی در شبکه دارند و در صورتی که نتوانند به خوبی وظیفه خود را انجام دهند، ممکن است با مشکل مواجه شوید.
تفاوت تجهیزات فیبر نوری و کابل مسی در شبکه
این مقاله توسط بانک فیبر نوری و شبکه تدوین و نوشته شده است و برای گرد آوری این مقاله از سایت alibaba.com استفاده شده است
تجهیزات شبکه موجود در بانک فیبر نوری و شبکه به شرح زیر میباشد. برای دریافت قیمت ها با مشاورین ما در بانک فیبر نوری تماس بگیرید.
سلام وقتتون بخیر من اعتمادی هستم از بوشهر میخوام از شرکت شما پچکورد شبکه تهیه کنم سوالی که دارم روی ترانینگی که داخل دفتر ما نصب شده یک سری کیستون SFTP لگراند باریک قرار داره من میخوام برای این کیستون ها پچکورد تهیه کنم سوال اولم باتوجه به اختلاف قیمت پچکورد های UTP و SFTP ایا من میتونم از پچکورد UTP استفاده کنم ایا اتصال برقرار میشه ؟ مورد دوم اینکه حتما برند پچکوردهام باید لگراند باشه ؟
با عرض سلام و احترام خدمت شما همراه عزیز بانک فیبرنوری و شبکه درا رابطه با جواب سوال شما دوست عزیز ابتدا توصیحی در مورد چرایی استفاده از کابلها و تجهیزات SFTP مینویسم کابلهای SFTP دارای شیلد و فویلی از جنس آلومینیوم میباشند که قابلیت تخلیه الکتریسیته ساکن و حذف نویز را دارند دلیل گرونتر بودن کابل و تجهیزات SFTP وجود هم شیلد و فویل آلومینیومی میباشد . شما اگر از پچکورد های UTP استفاده کنید اتصال برقرار میشه منتها کابل های UTP شیلدوفویل برای تخلیه بارالتریکی ندارند یعنی اگه کابل کشی داخل ترانک دچار اتصالی بشه به سادگی سویئچ یا کارت حافظه ی متصل به پچکورد امکان خرابی و سوختن داره ولی در اتصالات SFTP این بار الکتریکی به راحتی توسط ارت دفع میشه و دستگاه اسیب نمیبینه این مشکل جدا از مساله ی امکان وجود نویز میباشد پس پیشنهاد ما به شما اینه که وقتی هزینه ی بیشتری برای کابل و کیستونها صرف شده حتما پچکورد هارو هم SFTP تهیه کنید در رابطه با سوال دوم الزامی به یکسان بودن برند ها نیست فقط حتما توجه کنید پچکوردهای با کیفیت و معتبری باشند