تفاوت سوییچ‌ های PoE با PoE+ و PoE++

تفاوت سوییچ‌ های PoE با PoE+ و PoE++

PoE یا Power over Ethernet، یک فناوری اثبات شده برای صرفه جویی در زمان و صرفه جویی در هزینه است که داده‌ها و انرژی را به طور همزمان و ایمن از طریق یک کابل اترنت برای شبکه‌های محلی (LAN) ارائه می‌دهد. در بازار فعلی، اگر به انواع سوئیچ Power over Ethernet توجه کرده باشید، متوجه خواهید شد که سوئیچ‌های PoE، سوئیچ‌های PoE+ و سوئیچ‌های PoE++ وجود دارند. اما چقدر در مورد این سه نوع سوئیچ PoE می‌دانید؟ تفاوت سوییچ‌ های PoE با PoE+ و PoE++ چیست؟ و چگونه می‌توان از بین آنها یک انتخاب مناسب انجام داد؟ با ما همراه باشید، امروز قرار است این سه مدل را مورد بحث و بررسی قرار دهیم.

سوئیچ PoE چیست؟

PoE چیست؟ فناوری PoE توسط استاندارد IEEE 802.3af در سال 2003 تعریف شد. تحت این استاندارد، PoE به یک PD (دستگاه برقی) مانند تلفن VoIP اجازه می‌دهد تا حداکثر 12.95 وات توان را تنها ازطریق دو جفت پیچ خورده از بین ۴ جفت پیچ خورده‌ی موجود در کابل اترنت دریافت کند.

پس سوئیچ PoE چیست؟ سوئیچ PoE به کاربرد فناوری PoE اشاره دارد. یک سوئیچ PoE که به عنوان نوعی PSE (تجهیزات منبع انرژی) عمل می‌کند، می‌تواند برق PD ها را از طریق کابل‌های اترنت برای تحقق اتصال به شبکه تامین کند. به طور کلی، یک سوئیچ 802.3af حداکثر مصرف برق تا 15.4 وات را در هر پورت PoE با محدوده ولتاژ بین 44 تا 57 ولت پشتیبانی می‌کند. محدوده ولتاژ PD ها که با سوئیچ PoE متصل می‌شوند از 37 ولت تا 57 ولت است.

تفاوت سوییچ‌ های PoE با PoE+ و PoE++

سوئیچ PoE+ و PoE+ چیست؟

فناوری PoE+ (استاندارد IEEE 802.3at) ارتقاء فناوری PoE است که در سال 2009 منتشر شد. PD های موجود در بازار معمولاً به توان بیشتری نیاز دارند، مانند نقاط دسترسی بی سیم که برای کار عادی به وات PoE بیش از 12.95 وات نیاز دارند. برای حل آن، در اینجا فناوری PoE plus آمده است که می‌تواند از مصرف انرژی بالا پشتیبانی کند.

مشابه سوئیچ شبکه PoE، سوئیچ PoE plus نیز برق را از دو جفت تامین می‌کند، اما یک کلاس توان اضافی را اضافه می‌کند که می‌تواند تا 25.5 وات برق را برای یک PD با محدوده ولتاژ 42.5 تا 57 ولت ارائه دهد. حداکثر توان ارائه شده توسط هر پورت سوئیچ PoE+ 30 وات، همراه با محدوده ولتاژ 50 تا 57 ولت است.

سوئیچ PoE++ و PoE++ چیست؟

به دنبال افزودن توان بیشتر به دستگاه‌های کاربردی گسترده‌تر،یک بار دیگر لازم شد تا استاندارد IEEE 802.3 فناوری PoE+ خود را به PoE++ (استاندارد IEEE 802.3bt) در سال 2018 ارتقا دهد. PoE++ را می‌توان به دو نوع طبقه‌بندی کرد: نوع 3 و نوع 4. نوع 3 می‌تواند توسط دو و یا هر چهار جفت پیچ خورده موجود در یک کابل مسی، تا 51 وات برق را به دستگاه‌های برقی انتقال دهند. نوع 4 این فناوری قادر به انتقال برق تا 71 وات توسط چهار جفت پیچ خورده در یک کابل اترنت است.

سوئیچ شبکه PoE++ نسل بعدی فناوری PoE+ است. سوئیچ PoE++ حداکثر 60 وات برق را برای هر پورت تحت نوع 3 پشتیبانی می کند و بالاترین سطح توان را برای سوئیچ های Power over Ethernet ارائه می دهد – تا 100 وات در هر پورت PoE تحت نوع 4.

تفاوت سوییچ‌ های PoE با PoE+ و PoE++

حال پس از اینکه تعاریف خود را ارائه کردیم باید تفاوت سوییچ‌ های PoE با PoE+ و PoE++ را ببینیم و بررسی کنیم.

از آنجایی که سوئیچ PoE باید باتوجه به نیاز انتخاب شود، در این بخش اطلاعاتی را برای انتخاب بهینه چهار نوع سوئیچ Power over Ethernet از دو جنبه ارائه می‌دهیم: مشخصات و کاربردها.

مشخصات انواع سوئیچ های PoE

براساس توضیحات فوق، اطلاعات مرجعی که مشخصات دقیق تفاوت سوییچ‌ های PoE با PoE+ و PoE++ را بطور خلاصه بیان می‌کند را در زیر مشاهده می‌کنید:

توجه: ارقام ارائه شده فقط از نظر تئوری ارزشمند هستند، در حالی که ظرفیت کل توان سوئیچ‌های سری PoE در برنامه با پورت‌های بیشتر برای بسیاری از دستگاه‌هایی که کمتر از حداکثر توان مصرف می‌کنند، بیش از حد مجاز است. به عنوان مثال، اگر سوئیچ با تمام پورت‌های PoE++ نوع 4 دارید، به این معنی نیست که همیشه از همه آنها در حداکثر بارگذاری استفاده خواهید کرد. در نتیجه، باید نیاز برق را برای تمام دستگاه‌های برقی که قصد دارید به سوئیچ متصل کنید محاسبه کرده و کابل‌های پچ مربوطه را برای طراحی PoE خود انتخاب کنید.

مقایسه‌ی کاربردهای سوئیچ‌های  PoE ، PoE+ و PoE++

بدیهی است که تفاوت سوییچ‌ های PoE با PoE+ و PoE++ در حالت کار و منبع تغذیه آنها است که در کاربردهای آنها منعکس می‌شود. یک سوئیچ 802.3af، با نام سوئیچ PoE نوع 1، معمولاً برای پشتیبانی از دستگاه‌هایی استفاده می‌شود که به برق کمتر از 15.4 وات نیاز دارند:

  • تلفن‌های VoIP اصلی که بر بستر اینترنت عمومی کار می‌کنند
  • نقاط دسترسی بی سیم دو آنتن برای شبکه‌های کوچک
  • دوربین‌های امنیتی ثابت بدون حرکت، شیب و زوم
  • سنسورها، مترها و …

سوئیچ PoE+ با خروجی 30 وات می‌تواند به دستگاه‌های نوع 2 برق رسانی کند، مانند:

  • تلفن‌های IP که فکس، پیام متنی و تماس صوتی را ارائه می‌دهند
  • نقاط دسترسی بی سیم با شش آنتن
  • دوربین‌های مداربسته پان، شیب و زوم (PTZ) با کنترل از راه دور
  • حسگرهای بیومتریک که ویژگی‌های بیولوژیکی را جمع آوری می‌کنند

سوئیچ PoE++ نوع 3 با توان بالاتر تا 60 وات برق را برای موارد زیر فراهم می‌کند:

  • تماس‌های تلفنی تصویری دو طرفه در یک سیستم کنفرانس
  • دستگاه‌های مدیریت ساختمان مانند کنترلرهای دروازه یا در
  • تین کلاینت‌ها از راه دور به یک محیط محاسباتی مبتنی بر سرور متصل می‌شوند
  • دستگاه‌های نظارت از راه دور بیمار

و سوئیچ PoE++ Type 4 می‌تواند از دستگاه‌هایی مانند لپ تاپ و تلویزیون پشتیبانی کند.

 PoE++ Type 4 switch

اگر استاندارد سطوح برق پایین برای مرکز داده شما کافی باشد، سوئیچ PoE انتخاب خوبی است. در غیر این صورت، زمانی که به شبکه قوی‌تر و با کارایی بالا با چندین دستگاه مختلف، بدون در نظر گرفتن محدودیت‌های پورت، نیاز باشد، سوئیچ PoE+ یا PoE++بهتر است. این سوئیچ‌ها همچنین انتخاب‌های عاقلانه‌ای برای ساخت زیرساخت‌هایی با نیازهای بیشتر و برنامه ریزی برای ارتقا هستند. مطمئناً می‌توانید طراحی شبکه PoE موجود را در صورتی که مناسب و متناسب با خواسته‌های شما باشد، حفظ کنید.

جمع بندی نهایی

نیازهای روزافزون انرژی باعث می‌شود که فناوری PoE از PoE به PoE+ و به PoE++ تبدیل شود. سوئیچ مبتنی بر PoE نیز از یک سوئیچ شبکه PoE به یک سوئیچ PoE + و یک سوئیچ PoE++ ارتقا یافته است. این مقاله تفاوت سوییچ‌ های PoE با PoE+ و PoE++ و همچنین کاربردهای آن‌ها را روشن می‌کند. امیدواریم این پست الهام بخش شما برای انتخاب سوئیچ شبکه PoE مناسب باشد.

منبع: community.fs

0/5 (0 نظر)
بنر فروش تجهیزات فیبر نوری
بنر فروش تجهیزات شبکه
بنر فروش تجهیزات FTTH

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: جهت رعایت اصول کپی رایت مطالب این صفحه قفل شده است.
× چطور میتونم کمکتون کنم؟