کابل تاید بافر در فضای داخل و بیرون

کابل‌های فیبر نوری با ساختارهای لوزتیوب و تایدبافر ساخته می‌شوند. در دو دهه گذشته كابل فیبر نوری به کابل مناسبی برای كاربردهای داخل و خارج ساختمانی تبدیل شده است. یکی از دلایل اصلی این موضوع، این است که کابل‌های تایدبافر قابلیت اتصال آسان، سریع و مقرون به صرفه دارند که الزامات مختلف پروژه‌های فیبرنوری را برآورده می‌کنند. کابل‌های فیبر نوری نیز با فیبرهای تایدبافر طراحی شده‌اند که برای کاربردهایی که نیاز به یک نقطه ختم واحد با چند فیبر دارند ایده آل است. بنابراین، کابل تایدبافر معمولاً در زیرساخت‌های داخل ساختمانی و بین ساختمانی و حتی در رابیزرها استفاده می‌شود. در این مقاله می‌خواهیم درباره استفاده از کابل تاید بافر در فضای داخل و بیرون صحبت کنیم.

کابل تاید بافر در فضای داخل و بیرون

کابل تاید بافر در فضای داخل و بیرون

 

مقایسه فیبرتاید بافر و فیبرنوری معمولی

کاربردهای کابل تایدبافر

کابل فیبر نوری  Tight Buffer برای کاربردهای داخلی
همان‌طور که گفتیم کابل تاید بافر در فضای داخل و بیرون ساختمان مورد استفاده قرار می‌گیرد. وقتی نوبت به استقرار کابل‌ها در کاربردهای داخلی می‌رسد، عامل مهمی که باید در نظر گرفته شود مقاومت این کابل‌ها در برابر شعله است. تمامی کابل‌های داخل ساختمانی باید اصطلاحا Flame-retardant یا بازدارنده گسترش آتش باشند. یعنی هنگام بروز آتش‌سوزی باید آتش را در محل بروز شعله خاموش کنند و آتش را در طول کابل گسترش ندهند.

کابل فیبر نوری تایدبافر LSZH برای کاربردهای داخلی / خارجی

کابل فیبر نوری تاید بافر برای کاربردهای داخلی بهینه شده است. با طراحی یک لایه آرموردار، از آنها برای کاربردهای بیرونی نیز استفاده می‌شود. پس می‌توان گفت کابل تاید بافر برای استفاده در فضای داخل و بیرون گزینه خوبی است.
کابلتایدبافر LSZH دارای فیبرهای تایدبافر، عنصر مقاوم glass yarn (نخ‌های دارای شیشه‌های بسیار ریز)، نوار استیل موج دار آرمور (corrugated steel tape armor) و یک ژاکت دوتایی LSZH مقاوم در برابر اشعه ماورا بنفش، و مقاوم در برابر آب و رطوبت است. به دلیل ساختار مستحکم، کابل تایدبافر LSZH گزینه مناسبی برای زیرساخت‌های LAN، دفن مستقیم، مجاری، زیر زمین یا فضای سقف است.

چرا کابل تایدبافر؟

اتصال نهایی کابل تایدبافر آسان است.

همانطور که در بالا ذکر شد، فیبر تایدبافر 900 میکرونی یک لایه محافظ برای کابل‌ها فراهم می‌کند. بنابراین کابل فیبر نوری تایدبافر به طور معمول از رطوبت محافظت نمی‌کند و در صورت بروز تغییر دما، فیبر‌ها را از انبساط و انقباض محافظت نمی‌کند.

کابل تایدبافر باعث صرفه‌جویی در هزینه‌های جوش و اتصالات می‌شود.

هزینه جوش و اتصال کابل فیبر نوری، بخش زیادی از بودجه نصب را به خود اختصاص می‌هد. کابل تاید بافر، بدون نیاز به جوش و اسپلایس، امکان اتصال مستقیم به کانکتور را دارند.

کابل تایدبافر قابلیت اطمینان لینک را افزایش می‌دهد.

عدم وجود جوش و اسپلایس‌ها، به بهبود عملکرد و افزایش قابلیت اطمینان کابل کمک می‌کند، به این دلیل که کابل تاید بافر، ناپیوستگی‌ها و تنش‌های ناشی از جوش فیبرها را از بین می‌برد.

مراحل تعمیر و نگهداری کابل تاید بافر ساده است.

هنگام استفاده از کابل های تایدبافر می‌توان قسمتی فیبر اضافی برای اتصالات آینده ذخیره کرد، این کار با هر نوع کانکتور ممکن است.

چگونه کابل تایدبافر را انتخاب کنیم؟

با توجه به شرایط و کاربردهای مختلف، انواع مختلفی از کابل‌های تایدبافر در بازار موجود است. چگونه می‌توان یک مورد مناسب را برای بهینه سازی عملکرد اتصال انتخاب کرد؟ در اینجا برخی از نکات مربوط به انتخاب کابل‌های تاید بافر را آورده‌ایم:

محل اجرا

همانطور که در بالا ذکر شد، کابل تاید بافر بیشتر مناسب استفاده در در فضاهای داخل ساختمانی است. با این حال، کابل‌های تایدبافر LSZH را می‌توان در فضاهای داخلی / خارجی استفاده کرد.

نوع و تعداد فیبر نوری

به طور کلی، انواع مختلف فیبرها شامل OS2 ، OM1 ، OM2 ، OM3 و OM4 برای کاربردهای مختلف کابل کشی سینگل مود یا مالتی مود است. پس از تعیین نوع فیبر، انتخاب تعداد مناسب فیبر نوری در یک کابل نیز مهم است. معمولا بین 1 تا 24 تار فیبرنوری در یک کابل وجود دارد، اما گاهی اوقات ممکن است از 24 تار نیز بیشتر باشد. کابل‌های شامل 2 ، 6 ، 12 و 24 فیبر بیشترین استفاده را در کابل کشی زیرساخت‌های مخابراتی دارند. تعداد تارهای فیبر نوری باید به طوری انتخاب شوند که نیازهای موجود و محتمل آینده را برآورده کنند.

ساختار کابل تاید بافر
ساختار کابل تاید بافر

انواع کابل تایدبافر

کابل تایدبافر را می‌توان به دو دسته کابل های بخش‌بندی شده و بخش‌بندی نشده تقسیم کرد. شناسایی کابل بخش‌بندی شده و غیربخش‌بندی شده از طریق ساختار کابل آنها بسیار آسان است. در کابل بخش‌بندی شده، یک دسته فیبرنوری تاید بافر درون ژاکت جداگانه‌ای قرار دارند که این دسته‌ها تشکیل کابل فیبرنوری را می‌دهند. نصب و مدیریت کابل‌های بخش‌بندی شده آسان‌تر است. کابل‌های بخش بندی نشده فقط دارای یک ژاکت بیرونی هستند، که هنگام کابل‌کشی انعطاف‌پذیری بیشتری دارند و از مزایایی چون حجم کمتر، فضای مورد نیاز کمتر و هزینه‌ی کمتری برخوردارند.

 

ساختارهای مختلف کابل‌های تایدبافر
ساختارهای مختلف کابل‌های تایدبافر

کابل تایدبافر

همانطور که در این مقاله و سایر مقالات مرتبط قبلی بیان کردیم، کابل‌های تاید بافر دارای یک روکش پلاستیک سخت اضافی روی فیبرهای 250میکرونی هستند که باعث ایجاد استحکام و مقاومت بیشتر در فیبر می‌شود. این نوع فیبرها بیشتر مناسب استفاده داخلی هستند و در برخی شرایط قابلیت استفاده در محیط‌هیا بیرون ساختمانی را نیز دارند. کابل‌های فیبر نوری مبتنی بر تاید بافر نیز مانند سایر کابل‌ها دارای انواع مختلف و تعداد مختلف تارهای فیبرنوری هستند. در مقاله‌ی مقایسه تایدبافر و لوزتیوب، این دو نوع کابل‌ها را باهم مقایسه‌کرده‌ایم. در صورت داشتن هرگونه سوال و ابهامی در مورد کابل‌های فیبرنوری تایدبافر ما را در بخش نظرات مطلع کنید.

0/5 (0 نظر)
بنر فروش تجهیزات فیبر نوری
بنر فروش تجهیزات شبکه
بنر فروش تجهیزات FTTH

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: جهت رعایت اصول کپی رایت مطالب این صفحه قفل شده است.
× چطور میتونم کمکتون کنم؟